Zavijanje novoletnih daril

vir: www.forchicsake.com

 

V času obdarovanja namenimo posebno pozornost, poleg vsebine darila, tudi lepi embalaži. Zbrali smo nekaj idej, kako zaviti darila in navdušiti svoje najdražje. Navdih lahko najdemo tudi med prodajnimi izdelki in nato izdelamo svojo različico. Na primer zavijalni papir s pisanimi cofki ali zimsko rožico iz volnenih cofov.

Zavijanje novoletnih daril 2

vir: www.whipperberry.com in fraeulein-klein.blogspot.de

 

Pri izdelavi zavijalnega papirja so nam v pomoč  raznovrstne štampiljke. Enega izmed načinov uporabe si lahko ogledate na  http://www.decor8blog.com. Za poslikavo večje površine papirja pa smo odkrili zanimivo rešitev, ki se skriva v kuhinji – lesen valjar za testo oblepimo s čipko, povaljamo z izbrano barvo  in čudovit vzorec  enostavno prenesemo na papir.

Zavijanje novoletnih daril 1

vir: artsforhomecatia.blogspot.com.br

 

Dobro viden efekt lahko dosežemo s klasično črno belo kombinacijo. Na papir z belim vodoodpornim flomastrom napišemo sporočilo, narišemo vzorček ali ime obdarovanca. Če darilo podarjamo za Novo leto pa pogumno narišimo še kakšno snežinko!

Zavijanje novoletnih daril 3

vir: www.nashvillewrapscommunity.com

 

Če smo v stiski s časom,  nam za okrasitev darila še vedno ostane klasična darilna pentlja. Za malo spremembe naj vam bo letos za navdih prikupna izvedba izpod otroških rok.

Zavijanje-novoletnih-daril5

vir: www.linesacross.com

0 komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

There are no products