Zabava za noč čarovnic

Pripravljate zabavo za noč čarovnic?  Zbrali smo nekaj idej, ki vam lahko zadnjo oktobrsko noč še popestrijo.

Buča kot “hladilnik” za pijačo

Potrebujemo večjo bučo, jo razpolovimo in izdolbemo pulpo in semena. Če imamo pri roki stekleno posodo primerne velikosti, jo postavimo v bučo. Vanjo vstavimo led in pijačo. Tako bo pijača za zabavo ostala mrzla.

Buča za mrzlo pijačo - zabava za noč čarovnic

Vir: www.sunset-vine.tumblr.com

Dekoracija kozarcev

Tudi kozarce za goste  lahko okrasimo v stilu noči čarovnic. Uporabimo manjšo mandarino in vanjo vrežemo ter izdolbemo oči in usta. Lahko pa jih enostavno izrežemo iz črne samolepilne folije in jih nalepimo na kozarce. Sproti oblikujemo različne strašne ali vesele male pošasti.

Dekoracija pijače 1 - zabava za noč čarovnic

Vir: www.bhg.com

Dekoracija pijače 2 - zabava za noč čarovnic
Vir: www.bhg.com 

Piškoti za noč čarovnic

K vsaki zabavi sodijo tudi kulinarične pogruntavščine. Potrebujemo le nekaj domišljije in naše običajne piškote okrasimo z motivi pajkove mreže, buč, strahcev, čarovnic…

Čokoladni pajki

Čokoladni pajki so lahko zabava za otroke. Lahko jih naredimo kar iz kupljenih okroglih piškotov. Piškot namažemo s kremo in nanjo položimo na vsaki strani narezane štiri krajše žele trakove (lahko uporabimo tudi bobi palčke). Nanje položimo drugo polovico piškota. Pajku izdelamo še oči iz preostanka kreme za polnilo. Nanjo lahko postavite še dva barvna bombončka (m&m).

Piškoti za noč čarovnic 2

Vir: www.pillsbury.com

Dekoracija za muffine

Muffine, ki ste jih spekli za vašo čarovniško zabavo okrasite z motivi buč, strahcev, netopirjev… Motive natisnite na trši papir in jih izrežite ter z lepilnim trakom prilepite na zobotrebce.

Piškoti-za-noč-čarovnic-5b

0
0

0 komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

There are no products