• Pustni maski – sova in lisica

  By Tjasa on 3. februarja 2016
  Doma narejena pustna maska za lisičko in sovo.
  Več
  0
  2
 • Sovina pustna očala

  By Maja on 15. januarja 2013
  Enostavna maska iz papirja za vse, ki se za pustovanje odločite v zadnjem hipu! Sovina očala lepo zakrijejo obraz, kot dodatek ne bo odveč tudi ogrlica ali šal iz perja. Potrebujemo: svinčnik papir različnih barv in vzorcev škarje lepilo za papir  Postopek izdelave Na zadnjo stran papirja narišemo pravokotnik velikosti 39x10cm. Vanj skiciramo očala (stranici 12 cm, vsako oko 7,5cm) […]
  Več
  0
  0
 • Pustna maska pajek

  By Maja on 15. januarja 2013
  Čez črno oblačilo z dolgimi rokavi ogrnemo pajkovo mrežo - osnovno vrv s sponkami pripnemo na rokave in ramena, konce vrvi pa privežemo na zapestji. Z rokami v odročenju bo mreža prav zasijala! Pika na i je naš manjši prijatelj - zeleni pajek.
  Več
  0
  1
 • Pustna žuželka

  By Maja on 15. januarja 2013
  Enkrat na leto smo lahko brez slabe vesti tečni kot muha! Izdelajmo oči iz cedila za čaj in zeleni anteni. Za popolno opravo se oblečemo v oblačila črne ali zelene barve in dodamo krila. Nato pa »bzz bzz« odletimo na pustovanje!
  Več
  0
  0
 • Pustna ideja: Hudiček

  By Maja on 29. januarja 2012
  Potrebujemo: obroč za lase pisalo rdeč karton A4 format škarje lepilo Postopek izdelave Karton prepognemo in ob pregibu narišemo hudičeva rožička (višina 7,5cm). Nato ju izrežemo (dobimo 2 prepognjena rožička). Notranje ploskve namažemo z lepilom, objamemo obroč in stisnemo skupaj. Končani rožički.  
  Več
  0
  0
 • Pustna ideja: Diadem

  By Maja on 27. januarja 2012
  Potrebujemo: obroč za lase vzorčast karton škarje okrasne kamenčke selotejp Postopek izdelave Iz vzorčastega kartona izrežemo polkrog (višina 7 cm)  in spodnji rob (1cm) zapognemo nazaj. Sprednji del polepimo s kamenčki.   Diadem nataknemo na vrh obroča in ga na zadnji strani pritrdimo s selotejpom. Diadem.
  Več
  0
  2
 • Pustna ideja: Miš

  By Maja on 24. januarja 2012
  Potrebujemo: obroč za lase belo barvico črn karton pokrovček od embalaže časopisni papir škarje lepilo Postopek izdelave Papir prepognemo, na spodnji del postavimo pokrovček (premer 9cm) in ga obrišemo. Ponovimo še za drugo uho. Kroga izrežemo (pregib spodaj ostane cel). Iz časopisnega papirja izrežemo manjša kroga in ju nalepimo na sprednji del ušes. Notranjost ušes namažemo z lepilom in ju […]
  Več
  0
  1
 • Pustna ideja: Zajec

  By Maja on 23. januarja 2012
  Potrebujemo: obroč za lase pisalo moder karton vzorčast papir škarje lepilo Postopek izdelave Karton prepognemo, ob pregibu narišemo uhlja (višina 14cm)… …in ju izrežemo. Iz vzorčastega papirja izrežemo elipsi in ju nalepimo na sprednji del uhljev. Notranjost uhljev namažemo z lepilom in ju pritrdimo na obroč. Končani uhlji.
  Več
  0
  0
There are no products